RENDELJD MEG MOST AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYT, ÉS AJÁNDÉKBA ADUNK 10.000 Ft-OT!

 

 

Név
Telefonszám
E-mail cím
Tárgy
Üzenet

A csomagokhoz rendelhető:

  • Sminkes
  • Fodrász
  • Teljes haj átváltoztatás: hajanalízis, hajtervezés, festés, vágás a L’Oréal fodrászával. (előkészítés fodrász szalonban, közvetlenül a fotózás előtt)
  • Divattervezőtől alkalmi ruha, melyeket stylist közreműködésével biztosítunk.
  • Személyi styling, gardróbrendezés, vásárlás stylisttal.(érdeklődjön a részletekről)  
  • Profi 3D technikával térhatású plusz fotósorozat (bővebben a 3D fotózás menüpontban)

 

Az elkészült fotókat az alábbi formátumokban ajánljuk:

 

  • Képkeret
  • Fotókönyv
  • Naptár
  • A4-esméretű fotó nyomtatás

Igény szerint ettől eltérő bármilyen felületre nyomtatást megoldunk, pólótól a csempéig. A részletekről érdeklődjön stúdiónknál!

 

Minden megrendelőnk egy tovább is ajándékozható kártyát kap, mely a következő bármely fotózás csomagból egyszeri 10%-kedvezményt biztosít a kártyabirtokos számára!


 

AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYT SZÍNESBEN NYOMTATJUK FOTÓPAPÍRRA, ÉS ÍZLÉSES CSOMAGOLÁSBAN ADJUK ÁT!

 A ajándékutalvány ellenértéke átvételkor fizetendő. Az utalvány 3 hónapon belül felhasználható. Futárposta útján történő kézbesítés esetén 1500 Ft szállítási díj kerül felszámításra Budapesten, és 2000 Ft az ország bármely más pontján.

 

 

 

 

AJÁNDÉKUTALVÁNY FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK:

Az ajándékutalvány kizárólag stylephoto.hu-n található fotózásokra váltható be az utalványt kiállító Stylephoto Bt.-nél. Az utalvány nem visszatérítheti és készpénzre nem váltható. Az Stylephoto Bt.-nek jogában áll az utalványt nem elfogadni, amennyiben az utalvány felhasználásával kapcsolatban visszaélés, módosítás vagy hamisítás gyanúja merül fel. Az Stylephoto Bt. nem vállal felelésséget az elvesztett, sérült, megsemmisített vagy ellopott ajándékutalványért. Bármilyen módosítás érvényteleníti az utalványt. Az ajándékutalvány a kiállítástól számított három hónapig érvényes, mely után lejár. Az ajándékutalvány abban az esetben érvényes, amennyiben szerepel rajta az Stylephoto Bt. bélyegzője és felelős személy aláírása. Az utalvány csak az Stylephoto Bt. stúdiónál érvényes, mely fenntartja a jogot a felhasználási feltételek megváltoztatására.

A szolgáltatás lemondását a szolgáltatás igénybevétele előtt 72 órával teheti meg.

 

 

 

 

Fotózás mozzanatait, sminkelés, beállítások, mozdulatok egy hangulatos zenei aláfestéssel profin összevágott 1-1,5 perces videofilmben örökítjük meg slide show-al felvillantva az elkészült legjobb fotókat.  Így megoszthatja barátaival fényképei születésének  pillanatait, vagy újra átélheti a fotózás élményét.

 

 

átalakítás előtt fotózás után