A fotózás 3D-ben!

A térhatású fotózás külön, illetve a választott fotózás csomagok mellé kiegíszitésként is rendelhető!

 

A 3D hatású fotó "megfogható élményt" kölcsönöz a modellen látható öltözéknek. Hasonló a tér érzet, mint egy kirakat előtt állva vagy divatbemutatót nézve. Sőt kicsit ennél is több, hiszen a normál emberi szem képességeit túllépve hozzáadódik a fotózás eszköztára az eltérő perspektívájú objektívek képalkotásával, a háttér életlenítésével.

 

 

Különböző módjai vannak a három dimenziójú megjelenítésnek, de amíg a speciális 3D megjelenítésre alkalmas képernyők elterjedése nem általános, addig az a technológia jutja el a térhatást a nézőhöz, melynek sem különleges monitorra vagy projektorra sem drága kiegészítőkre nincs szüksége csupán egy kék-piros szemüvegre és képek minden hagyományos színes képernyőn, sőt nyomtatásban is "térben élnek"!

 

 

Sajnos kék-piros szemüveg nélkül egyáltalán nem is sejthető milyen lélegzetelállító hatásról maradunk le. Természetesen a fotózáskor adunk 2db szemüveget ajándékba, de hatalmas választékban lehet kapni 3D szemüveget a következő helyről: http://www.3dszemuveg.hudszemuveg.hu

 

Próbálja ki! A vizuális élmény garantált!

 

Cikk amit rólunk írtak a 3D fotózásról: A fotózás legújabb dimenziója

 

 

 


Kérje ajánlatunkat